maanantai 10. syyskuuta 2012

write one word over and over

Aivan ihanaa maanantaita kaikille! Sattuisiko kelläkään muulla olemaan tätä Wreck this journal kirjaa? :-) ja niillä joilla ei ole, kannattaa hankkia! Tästä saa kivaa tekemistä sadepäiville ja tehtävät tästä kirjasta eivät lopu heti kättelyssä kesken!

LinkkiOsallistukaa ja voittakaa hiusdonitsi iki-ihanalta Annilta. Annin blogiin ja arvontaan pääset tästä

12 kommenttia:

  1. Siis mikä juttu tää on? :D Näyttää hauskalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kirja on kuin aikuisten askartelukirja, joka pitää siis ns. tuhota. Tää on ihan ylikiva! Tässä on tehtäviä englanniksi mitä sun pitää toteuttaa (ei tarvitse järjestyksessä). Esim tässä on muutama tehtävä ton write one word over and over tehtävän jälkeen: cover this page using only office supplies, collect fruit stickers here, chew on this page... tää on tosi kiva ja hullu! Eli toi kirja menee tosi huonoon kuntoon, kun yhessäkin tehtävässä pitää ottaa se kirja suihkuun mukaan. Tässä on kuva valmiista tollasesta kirjasta: http://defineyourjoy.files.wordpress.com/2011/09/wreck-this-journal-1.jpg . Näitä kirjoja saa suomalaisesta kirjakaupasta ja hintakaan ei todellakaan oo paha! :) (Heh, kunnon mainospuhe..)

      Poista
  2. No on kyl aika luova idea (; Periaatteessa tollasen vois koota itsekin ja keksiä sinne sitten kaikkia hulluja juttuja :D Jos vaan hulluutta riittää ja kyllähän sitä yleensä riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi moni on tehny ton kirjan ite! :) et keksii vaan tosi paljon kaikkii uusii tehtäviä ja ottaa vaik vähä mallia tost alkuperäsestä kirjasta.. Ja mun mielestä noi kaikki tehtävät löytyyki jostain täält netistä... Tossakin kirjassa on melkein vikalla sivulla sellanen kohta, mihin pitää keksiä 10 tapaa lisää tuhota toi kirja.
      Hahaha, hulluutta pitää aina riittää! Sitä pitää olla tarpeeksi paljon ;)

      Poista
  3. wreck this journal ♥ se on ihan hullun koukuttava! mut onneks tosiaan ei tehtävät lopu ihan heti kesken :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaa! Ostin ton kirjan joskus kesällä ja katoin niit tehtävii sillee et "näähän tekee nopeesti" mut mulla ei oo ees puolet vielä tehty :D

      Poista
  4. Mulla on myös toi. En jaksa aina tehdä tehtäviä niin oon liimaillut sinne kaikenlaisia kuvia ja kirjoitellut omia juttuja tylsien juttujen tilalle. Hyvä muisto sitten vähän vanhempana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin on tosi kiva idea! Joo mäkin oon vähän soveltanut noita tehtäviä, jos ei oo oikein inspannu tehä just silleen :D Hitsi se on sit ihanaa, kun on 60-vuotias ja kattelee vaa kaikkii vanhoja päiväkirjoja ja tota wreck this journalii ja ajatella vaa et "toi höpsö oli sillon vaan niin rakastunut". :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Suomalaisesta saa! :D käy vaik tos ihan malmil kattoo, uskon et sieltä löytyy ;)

      Poista

if you're reading this, you're beautiful and everything is going to be okay. ♥